There are a lot of girls hair extensions made with some human hair extensions. If you have a lot of clip in hair extensions on your hands, you can become a beautiful woman. Now let's learn how this wig is. Take it to your head and see if you can bring these remy hair extensions to the bangs.

KAVA U 2 - PARLAONICA "TKO JE UKRAO BOŽIĆ"

U organizaciji Gradske knjižnice Poreč, u srijedu 13. prosinca 2017. godine u 13 sati u okviru programa “Kava u 2”, održat će se parlaonica „Tko je ukrao Božić“ namijenjena srednjoškolcima.

Na blagdanskoj Kavi mladi će pokušati rasvijetliti pitanje je li današnja potrošačka groznica uistinu ukrala duh Božića. Svoje stavove argumentirat će učenici podijeljeni u dvije grupe – afirmacijsku i negacijsku, a svaka od njih bit će predvođena osobama iz javnog života našega grada.

Uvjereni smo se kako nam mladi imaju itekako što poručiti, stoga vas pozivamo da ih dođete poslušati ili im se i pridružiti u raspravi.

Naši su gosti: pedagoginja i etnologinja, kustosica Etnografskog muzeja Istre, dr.sc. Ivona Orlić, politologinja i novinarka Sniježana Matejčić,  direktor “Liburnia Riviera Hoteli” dr. sc. Igor Šehanović i učenici Srednje škole “Mate Balota” iz Poreča s profesorima Anči Ritoša Blažević i Ivanom Čupićem te knjižničarkom Tinom Horvat.

Dobro nam došli!