There are a lot of girls hair extensions made with some human hair extensions. If you have a lot of clip in hair extensions on your hands, you can become a beautiful woman. Now let's learn how this wig is. Take it to your head and see if you can bring these remy hair extensions to the bangs.

Predstavljanje projekta "Alge kao izvor hrane za čovječanstvo" učenika SŠ Mate Balote

U okviru Festivala aMORE posvećenog moru, kojim se kroz umjetnost, kulturu i znanost skreće pozornost na okolišni, društveni, ekonomski i kulturni značaj mora i oceana, pozivamo vas na predavanje „Alge kao izvor hrane za čovječanstvo“. Prezentacija je to nagrađenog istraživačkog projekta učenika SŠ Mate Balote pod mentorstvom profesorice Marije Žužić, koji je na svehrvatskom ekološkom kvizu „Lijepa Naša“ održanom u Zagrebu od 4. do 6. svibnja 2018. godine osvojio prvo mjesto.

 

Projekt će u ime vrijednog istraživačkog tima, kojega čine gimanzijalci: Klara Pauletić, 1.r., Marko Rašin, 2.r., Lovre Labura, 3.r. i Frane Batagelj, 4.r., predstaviti Lovre Labura.

 

Jesu li alge iz mora porečkog priobalja jednako hranjive kao neke strane alge koje se koriste u prehrani  i o kojim se točno vrstama radi, saznajte na ovom zanimljivom predavanju, a svojim dolaskom dat ćete veliku podršku volji i entuzijazmu naših srednjoškolaca.

 

Predavanje će se održati u četvrtak, 14. lipnja 2018. godine u 19 sati na prvom katu Odjela za djecu i mlade (Trg Marafor 4).

Dobro nam došli!