There are a lot of girls hair extensions made with some human hair extensions. If you have a lot of clip in hair extensions on your hands, you can become a beautiful woman. Now let's learn how this wig is. Take it to your head and see if you can bring these remy hair extensions to the bangs.

Predavanje i predstavljanje knjige "Vrtlarenje u skladu s prirodom"

Udruga Biovrt-u skladu s prirodom i Gradska knjižnica Poreč pozivaju vas na predavanje i predstavljanje knjige Vrtlarenje u skladu s prirodom autorice Silvije Kolar-Fodor, uz prigodnu razmjenu sjemenja, u srijedu, 4. travnja 2018. godine s početkom u 18 sati na prvom katu Odjela za djecu i mlade Gradske knjižnice Poreč, Trg Marafor 4.

 

Kako (i zašto) uzgajati vlastitu zdravu hranu bez primjene pesticida i mineralnih gnojiva, koje su prirodne metode povećanja plodnosti tla, kako kreirati vrt koji je otporniji na bolesti, nametnike i klimatske promjene te kako u njemu uzgojiti obilje zdrave hrane otkrit će nam predavačica Silvija Kolar-Fodor, predsjednica udruge Biovrt. Udruga će svim posjetiteljima predavanja podijeliti besplatni uzorak sjemenja. U sklopu predavanja bit će organizirano i predstavljanje te prigodna prodaja njezine upravo izdane knjige “Vrtlarenje u skladu s prirodom”.

Na razmjenu sjemenja, koje će se održati nakon predavanja, pozivaju se posjetitelji koji čuvaju ili žele čuvati domaće sjeme u svojim vrtovima i razmijeniti sjeme s udrugom Biovrt te na taj način doprinijeti očuvanju naše biološke raznolikosti.

Ulaz je slobodan.