There are a lot of girls hair extensions made with some human hair extensions. If you have a lot of clip in hair extensions on your hands, you can become a beautiful woman. Now let's learn how this wig is. Take it to your head and see if you can bring these remy hair extensions to the bangs.

Posjetite Ured Djeda Mraza i Tvornicu igračaka

Draga djeco!

Jeste li znali da u našem gradu Djed Mraz ima svoj ured? Na 1. katu Odjela za djecu i mlade nalazi se njegov radni kutak u kojem će pročitati sva vaša pisma koja ćete mu ubaciti u kutiju želja. Potrudit će se da svatko od vas dobije odgovor koji će vas zasigurno razveseliti. Nije on knjižnicu odabrao za svoj ured tek tako. U carstvu knjiga i slikovnica za djecu uživa baš kao i vi.

I ove će godine na Maraforu biti otvorena vrata „tvornice“ igračaka, veseloga kutka knjižnice gdje ćete moći razmijeniti igračke, slikovnice i crtiće. Donesite u „tvornicu“ ono što vama više ne treba, a u njoj izaberite ono što vam se sviđa i što biste htjeli imati. Sve ono što ostane u „tvornici“, putevima solidarnosti i prijateljstva darovat će se onima kojima će vaše igračke, slikovnice i crtići uljepšati dane djetinjstva i odrastanja.

Pozivamo vas da zavirite u Djedov radni kutak te da osjetite čaroliju darivanja.

Ured Djeda Mraza i „tvornica igračaka“ bit će otvoreni do 5. siječnja 2018., ponedjeljkom i petkom od 12 do 19 sati te utorkom, srijedom i četvrtkom od 8 do 12 sati.

Molimo da se veće grupe djece najave na broj telefona 434-196.

Veselimo se druženju s vama u veselom blagdanskom ozračju!