There are a lot of girls hair extensions made with some human hair extensions. If you have a lot of clip in hair extensions on your hands, you can become a beautiful woman. Now let's learn how this wig is. Take it to your head and see if you can bring these remy hair extensions to the bangs.

Advent Poreč - program Gradske knjižnice Poreč

Gradska knjižnica Poreč poziva vas da nas posjetite u vrijeme adventa i sudjelujete u programima koje smo pripremili za vas!

 

6.12. - 5.1.

(ponedjeljak i petak od 12 do 19 te utorak, srijeda i četvrtak od 8 do 12 sati sati) 

URED DJEDA MRAZA 

Odjel za djecu i mlade       

 

Na 1. katu Odjela za djecu i mlade Djed Mraz će smjestiti svoj ured te u njega donijeti ono najvažnije što mu je potrebno da bi naš grad ispunio svojom čarolijom, a to su veselje i druženje i puno toplih riječi. U uredu možete u Djedovu vreću ubaciti svoja pisma sa željama, a mi ćemo učiniti sve da svako dijete dobije Djedov odgovor. Vidjet ćete koje knjige i slikovnice on voli čitati i koji je njegov omiljeni lik iz bajki. A možete saznati i koja je njegova najveća želja...           

6.12. – 5.1.

(ponedjeljak i petak od 12 do 19 te utorak, srijeda i četvrtak od 8 do 12 sati sati) 

TVORNICA IGRAČAKA

 

Odjel za djecu i mlade       

I ove će godine u Odjelu za djecu i mlade biti otvorena vrata „tvornice“ igračaka, veseloga kutka knjižnice gdje ćete moći razmijeniti igračke, slikovnice i crtiće. Donesite u „tvornicu“ ono što vama više ne treba, a u njoj izaberite ono što vam se sviđa i što biste htjeli imati. Sve ono što ostane u „tvornici“, putevima solidarnosti i prijateljstva darovat će se onima kojima će vaše igračke, slikovnice i crtići uljepšati dane djetinjstva i odrastanja.

7.12. u 18 sati          

PRIČA O BAKALARU    

Gradska knjižnica Poreč

 

Blagdani su nezamislivi bez bakalara koji od davnina na istarskom stolu zauzima važno mjesto. Kako je u našim krajevima započela priča o bakalaru, koje je njegovo mjesto bilo u prošlosti, a koje je danas te kako se je ova gastronomska delicija pripremala nekada, ispričat će nam etnologinja, kustosica Etnografskog muzeja Istre, Tanja Kocković Zaborski.

8.12. u 17 sati          

NOVO RUHO MALE KNJIŽNICE     

Odjel za djecu i mlade

 

Tijekom prosinca dječje edukativno-kreativne radionice iz ciklusa Petkom u pet uvest će nas u blagdansko raspoloženje praštanja, darivanja i druženja. Kroz poučne priče i kreativne radionice zajedno ćemo se zabavljati i družiti. Na prvoj adventskoj radionici okitit ćemo bor u uredu Djeda Mraza te mu prirediti ugodno iznenađenje.      

11.12. u 17 sati        

MALO KINO: I PSI SLAVE BOŽIĆ                

Odjel za djecu i mlade       

 

Tijekom prosinca, ponedjeljkom na prvom katu Odjela za djecu i mlade, održavat će se projekcije božićnih crtanih filmova u 17 sati.

Charlie B. Barker i Itchy Ford vraćaju se zajedno sa Sashom i ostatkom ekipe kako bi spasili Božić od Carfacea i zlog duha koji ima nečasne planove s čovjekovim četveronožnim ljubimcima.

13.12. u 13 sati        

TKO JE UKRAO BOŽIĆ?          

Odjel za djecu i mlade       

 

Na blagdanskoj Kavi u dva mladi će pokušati rasvijetliti pitanje je li današnja potrošačka groznica uistinu ukrala duh Božića. Moderatorica radionice je pedagoginja i etnologinja Ivona Orlić.   

14. 12.  u 10  sati   

DJED MRAZ JE U GRADU!    

Trg Marafor 

 

Nakon obilaska svojega ureda, Djed Mraz u pratnji Slovka Maraforka i brojne djece odlazi na Trg Matije Gupca.           

15.12. u 17 sati        

PRIČA O SOBU RUDOLFU      

Odjel za djecu i mlade       

 

Tko je Rudolf crvenoga nosa i zašto je Božić bez njega nezamisliv možete saznati na kreativnoj radionici namijenjenoj djeci od 3 do 7 godina.

18.12. u 17 sati        

MALO KINO: BOŽIĆNO SVJETLO

Odjel za djecu i mlade

 

Dirljiva božićna priča o bratu i sestri koji odlaze u obližnji grad kupiti vrijednoj majci božićni dar. U gradu pronalaze istrošenu i odbačenu svjetiljku, koja je još uvijek vlasništvo okrutnog gradskog trgovca.

Jesu li brat i sestra uspjeli obradovati svoju majku saznajte u malom knjižničnom kinu.        

19.12. u 18 sati       

IZRADA BLAGDANSKIH UKRASA 

Gradska knjižnica Poreč

 

Božićne dekoracije ne moraju biti skupe i kupljene, možete ih izraditi sami i na taj im način dati posebnu vrijednost. Pozivamo sve zainteresirane kreativce da nam se pridruže u Gradskoj knjižnici Poreč na blagdanskoj božićnoj radionici za odrasle koju će voditi kreativka Sanja Matošević. Uz stručno vodstvo polaznici će izraditi originalne božićne dekoracije koje će zasigurno pronaći svoje mjesto u vašim domovima ili mogu biti najljepši božićni dar dragim nam osobama.          

22.12. u 17 sati       

KUTIJICA DOBRIH ŽELJA    

Odjel za djecu i mlade

 

Ponekad je dovoljno samo malo mašte i puno ljubavi za uljepšati Božić dragoj osobi. Ponekad je dovoljna samo jedna dobra želja neobično zapakirana. Radionica je namijenjena djeci od 8 do 12 godina.          

8.1. u 17 sati

MALO KINO: SNJEŽNA KRALJICA 3        

Odjel za djecu i mlade       

 

SNJEŽNA KRALJICA 3, bajkovita je priča o Gerdi koja nakon junačke pobjede Snježne kraljice i kralja još uvijek ne može pronaći mir. Njezin san je pronaći roditelje te konačno skupiti cijelu obitelj. Gerda i njezini prijatelji odlaze na putovanje u potragu za njezinim roditeljima te će se na tom putu susresti s novim izazovima.   

 

 

Tijekom trajanja adventa maskota Gradske knjižnice Poreč, SLOVKO MARAFORKO, uveseljavat će posjetitelje knjižnice i trga Matije Gupca.

MOLIMO ORGANIZIRANE GRUPE DJECE DA SE NAJAVE NA TELEFON 434-196 ILI PUTEM MAILA gradska@knjiznicaporec.hr.

 

Dobro nam došli!