There are a lot of girls hair extensions made with some human hair extensions. If you have a lot of clip in hair extensions on your hands, you can become a beautiful woman. Now let's learn how this wig is. Take it to your head and see if you can bring these remy hair extensions to the bangs.

Promocija PoZiCe 2017 na Kavi u 2

Gradska knjižnica Poreč poziva vas na predstavljanje XXI. PoZiCe - zbirke literarnih i likovnih radova učenika prijateljskih gradova Poreča, Zaboka i Crikvenice koje će se održati u srijedu,  8. studenoga u 13 sati u Gradskoj knjižnici Poreč, na prvom katu Odjela za djecu.

 

Zbirka je nastala kao odabir najboljih literarnih i likovnih radova učenika u protekloj školskoj godini u školama Poreča, Zaboka i Crikvenice, a već više od dva desetljeća ona je simbol prijateljstva tih triju gradova te jedinstveni primjer dobre suradnje koja otvara nove svjetonazore mladim literatima i autorima likovnih radova.

 

Naš program obogatit će pohvaljeni učenici na natječaju „Nagrada Laurus nobilis“ čiji su radovi, uz one nagrađene, Roberte Radman, Benjamina Terzića i Adriana Zbašnika, uvršteni u zbirku, a to su: Nina Klaić, Katarina Knežević, Antonio Jukić, Dora Hrelja i Kimberly Mirka Kolar.

Nakladnik ovogodišnje zbirke je Grad Crikvenica.

 

Dođite i podržite ih!