There are a lot of girls hair extensions made with some human hair extensions. If you have a lot of clip in hair extensions on your hands, you can become a beautiful woman. Now let's learn how this wig is. Take it to your head and see if you can bring these remy hair extensions to the bangs.

Sretne priče u Mjesecu hrvatske knjige

Sretne priče, projekt Gradske knjižnice Poreč, provodi se i u Mjesecu hrvatske knjige. Poznati istarski književnici čitat će korisnicima Doma za starije i nemoćne iz Poreča.

Nastavljajući projekt Sretne priče koji je korisnike Doma, premda slabije pokretne, otisnuo na još mnoga brojna putovanja i avanture, Gradska knjižnica Poreč pripremila je za njih dva književna druženja; 30. listopada u 11 sati gost porečkog doma bit će Daniel Načinović, a 13. studenoga 2017. godine u 11 sati, Drago Orlić.

Daniel Načinović, istaknuti književnik, novinar, prevoditelj, ilustrator, slikar i glazbenik, porečkim će korisnicima Doma u druženju prezentirati svoje stvaralaštvo kroz vlastitu glazbu i stihove.

Drago Orlić, istarski pjesnik, pisac, novinar, satiričar, umjetnik, nakladnik i gastronom, čest je gost porečkog Doma, a u Mjesecu hrvatske knjige korisnicima će približiti svoja brojna ispisana sjećanja na grad Poreč i njegove starogradske priče.