There are a lot of girls hair extensions made with some human hair extensions. If you have a lot of clip in hair extensions on your hands, you can become a beautiful woman. Now let's learn how this wig is. Take it to your head and see if you can bring these remy hair extensions to the bangs.

Predstavljanje knjige Josipe Pavičić Berardini

Gradska knjižnica Poreč poziva vas na predstavljanje knjige Šest milimetera: ispovijest o boli i pobjedi autorice Josipe Pavičić Berardini, tv voditeljice i ambasadorice Europa Donna Hrvatske.

Suočivši se s dijagnozom karcinoma dojke u 35. godini osjetila je strah i tugu - zbog liječenja koje je čeka, zbog najbližih, zbog brige za djecu… A zatim je odlučila da će slušati svoje tijelo i voljeti sebe, a karcinom prihvatiti kao dar. Bio je to prvi od šest koraka prema izlječenju koje je iskreno, emotivno i s mnogo snage i hrabrosti opisala autorica u svojoj knjizi "Šest milimetara".

Josipa Pavičić Berardini gostovat će u Mjesecu hrvatske knjige u matičnom odjelu Gradske knjižnice Poreč, Trg Marafor 3, u četvrtak, 19. listopada 2017. godine u 19 sati.

Dobrodošli!