Kava u 2 - novi ciklus radionica za mlade Gradske knjižnice Poreč

U srijedu 13. rujna 2017. godine u 13.00 sati u organizaciji Gradske knjižnice Poreč započinje nova sezona ciklusa radionica za srednjoškolce i mlade naziva “Kava u 2”.

Radionice su osmišljene na način da se zanimljivim, kreativnim sadržajem i programom koji će se odvijati u prostorijama Gradske knjižnice mladima omogući da imaju mjesto gdje mogu provoditi svoje slobodno vrijeme. Sudjelovat će u radionicama kreativnog čitanja i pisanja, plesa, drame, crtanja karikatura, raznih predavanja na temu školovanja, edukacije ili pak pomoći pri učenju, pa sve do igranja društvenih igara i provođenja slobodnog vremena uz šalicu kave.

Cilj ovog projekta je aktiviranje, razvijanje i korištenje individualnih potencijala mladih sugrađana. Želja nam je dati im priliku da razvijaju svoje socijalne, kulturne i komunikacijske vještine ali i osjećaj tolerancije, sigurnosti i pripadnosti društvenom okruženju, te da prepoznaju Gradsku knjižnicu Poreč kao mjesto društvenog okupljanja, gdje će upravo oni tijekom cijele godine biti moderatori i sudionici zajedničkih druženja.