"Dam-daš: volonteri u akciji" - poziv voditeljima radionica

Posjedujete odlično znanje engleskog jezika, a želite naučiti plesati, ili znate kukičati, a želite naučiti slikati, ili možda posjedujete informatičko znanje, a ne znate ništa o marketingu, prijavite se u novu sezonu, devetu po redu, projekta “Dam-daš: volonteri u akciji” u organizaciji Gradske knjižnice Poreč. 

S radošću objavljujemo poziv svim zainteresiranim građanima za volontiranje kako bi svojim slobodnim vremenom, voljom, znanjima i vještinama, omogućili poboljšanje kvalitete života naših sugrađana u cilju cjeloživotnog učenja.

Krug razmjene znanja, iskustava i vještina, kojega i vi svojim sudjelovanjem možete tvoriti, omogućuje vam da postanete dio vrijednog tima, mreže volontera Gradske knjižnice Poreč.

Prepoznali ste se u ovom pozivu? Kreirajte zajedno s nama ovogodišnji program radionica koje će biti namijenjene svim našim korisnicima, bivšim, sadašnjim i budućim volonterima, kako bi naša knjižnica ostala prepoznatljivo mjesto okupljanja i susretište članova lokalne zajednice.

Vaše prijave, s nazivom i opisom radionice koju biste voljeli održati, dostavite najkasnije do 6. listopada 2017. godine mailom na gradska@knjiznicaporec.hr ili osobno u Gradsku knjižnicu Poreč.